logo

Din 2017, CFCECAS este membru al European Social Network, o retea pentru serviciile sociale publice locale din Europa.
ESN este o organizatie sustinuta prin Programul Uniunii Europene pentru Ocuparea Fortei de Munca si Inovare Sociala "EaSI" 

http://www.esn-eu.org 

 

  ZIUA MONDIALA A ASISTENTEI SOCIALE 

18 MARTIE 2014 (10.30 – 15.30)

PALATUL PARLAMENTULUI

 

 

UN EVENIMENT DE EXCEPTIE

 

CARE A PUS ACCENT PE PROFESIA DE ASISTENT SOCIAL IN PRACTICA PROFESIONALA DE ZI CU ZI, PE CUNOASTEREA APLICATA, PE SERVICII DE ASISTENTA SOCIALA DE CALITATE, PE FORMARE PROFESIONALA SI TRANSFERUL DE EXPERIENTA, PE COOPERAREA IN ECHIPA CU ALTI SPECIALISTI SI PE INOVATIE SI VALOARI!

 

VA MULTUMIM CA ATI FOST ALATURI DE NOI!

 

 ALBUMUL DE FOTOGRAFII ESTE ACUM DISPONIBIL

swad

 

 

Un eveniment dedicat promovarii PROFESIEI DE ASISTENT SOCIAL

 

ZMAS 2014                ifsw_120341-5

DESPRE Ziua Mondiala a Asistentei Sociale. In aceasta zi, asistentii sociali din intreaga lume deruleaza activitati prin care promoveaza profesia de asistent social si isi fac vizibila contributia la dezvoltarea sociala si economica a familiilor si a comunitatilor in care lucreaza. Ideea unei zile mondiale dedicate asistentei sociale a fost initiata si sustinuta in 1995 de catre o echipa de asistenti sociali, membri ai IFSW, din care a facut parte si Herbert Paulischin, mentorul evenimentului organizat de catre PRO A.S. si CFCECAS in Bucuresti.

TEMA 2014? SOLUTIILE ASISTENTEI SOCIALE LA CRIZA ECONOMICA SI SOCIALA.

CUM si CAND MA INSCRIU CA PARTICIPANT LA EVENIMENT? Pentru a va asigura un loc la acesta sesiune de pregatire, trebuie sa trimiteti un email de inscriere la adresa: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it care sa includa urmatoarele informatii: solicitarea de inscriere, localitatea in care lucrati, serviciul in care lucrati si date de contact: telefon / email.

PERIOADA DE INSCRIERE PENTRU PARTICIPARE INCEPE PE DATA DE 17 FEBRUARIE 2014.

INSCRIEREA SE INCHEIE IMEDIAT CE SUNT OCUPATE CELE 80 DE LOCURI DISPONIBILE IN SALA

IMPORTANT!!!!!! Inscrierea se face doar prim email. Inregistrati-va cat mai repede posibil incepand cu data de 17 februarie pentru a va asigura un loc  in sala. Validarea inscrierii se face printr-un email trimis de catre organizatori in maxim 3 zile dupa primirea emailului dumneavoastra.

CE SE INTAMPLA IN ACEASTA ZI? Evenimentul va va oferi posibilitatea sa experimentati cunoasterea prin schimbul de experinta cu colegii.

I. Prima parte a evenimentului:TRANSFER DE EXPERIENTA

In prima parte a evenimentului veti avea posibilitatea sa cunoasteti experiente, idei si practici impartasite de catre asistentii sociali. Vom selecta pentru dumneavoastra prezentari de servicii si practici care sa va inspire si sa va sustina practica profesionala. Asistentii sociali care sunt zi de zi in relatie cu beneficiarii vor vor oferi experienta serviciului in care lucreaza si solutiile implementate.

ESTI ASISTENT SOCIAL? LUCERZI INTR-UN SERVICIU DE ASISTEN?? SOCIALA CARE AR TREBUI SA FIE CUNOSCUT DE CATRE COLEGII TAI? INSCRIE-TE ACUM PENTRU O PREZENTARE A SERVICIULUI IN CARE LUCREZI!

PERIOADA DE INSCRIERE PENTRU PREZENTARE IN SESIUNEA TRANSFER DE EXPERIENTA:

     03-21 FEBRUARIE 2014

CE TREBUIE SA FACI? Trimite un un email la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it cu denumirea serviciului in care lucrezi, tipul de servicii pe care le ofera si beneficiarii serviciului. Noi te vom contacta si vom lucra impreuna pentru pregatirea prezentarii.

 II. A doua parte a evenimentului: BIBLIOTECA VIE

Sustine procesul de cunoastere pentru colegii tai, asistenti sociali. Ofera-le din cunoasterea ta! Vrei sa devi o carte in biblioteca noastra de cunoastere? Ai experienta intr-un domeniu specific sau intr-o arie de interventie a asistentei sociale? Esti parte dintr-un serviciu inovator? Implementezi abordari care s-au dovedit eficiente pentru beneficiarii tai? ATUNCI ESTI O CARTE IN BIBLIOTECA NOASTRA VIE. Pe perioada evenimentului vei sta la dispozitia colegilor care, prin intermediul intrebarilor, vor citi si cunoaste aceste experiente.

CE TREBUIE SA FACI? Trimite un un email la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it cu argumentele pentru care poti sa te adaugi in biblioteca noastra.

PERIOADA DE INSCRIERE PENTRU CALITATEA DE CARTE IN BIBLIOTECA VIE : 03-21 FEBRUARIE 2014

PRO A.S. si CFCECAS va invita sa sustineti dezvoltarea si promovarea profesiei si a serviciilor de asistenta sociala!


 ARHIVA EVENIMENTELOR ORGANIZATE

           Ziua Mondiala a Asistentei Sociale, 19 martie 2013